ANNAS ROM GUIDE
Culinaria : Spise og drikke i Rom

LITTERATUR OG LINKS OM MAD OG DRIKKE

Culinaria Italia, italienske specialiteter. Köneman, 2000.

Grøndahl, Anders: Det romerske køkken. Klematis, 1994.

Hobley, Stephen: Vinrejseguide Italien. Sesam, 1990.

Merolli, Carlo: Italiens vine. Gad, 1999.

Henrik Oldenburg: Smag på Rom. Smag & Behag's forlag Smag, 1998.

Henrik Oldenburg: Smag på Rom i Jubelåret 2000. Smag & Behag's forlag Smag, 2000.

Ravnbøll, Eva: Romerske retter. Centrum, 2000.

Tesio, Alfredo: Mad og vin i Rom. Politiken, 1999.

Ashley, Maureen: Italienske vine. Gyldendals vinbøger, 1991.

Cucina Regionale Italiana. A cura di Ada Boni. Mondadori, 1975.

Di Corato, Riccardo: 2214 vini d'Italia. Guida regionale. Sonzogno, 1976.



I e-shoppen QualityWorld kan du finde spændende italienske vine og andre specialiteter, som kan genkalde stemningen fra Rom hjemme hos dig selv
Turforslag
Steder
Seværdigheder
Personer
Fotogalleri
Bykort
Bøger og links om Rom
Ordliste
Hovedside