ANNAS ROM GUIDE
Culinaria : Spise og drikke i Rom

POLLO ALLA ROMANA
Til 4 personer skal du bruge:

1 stor kylling * 1 glas vin * cocktailtomater * rosmarin * hvidløg * peperoncino (små tørrede chilipebre) * olie * salt

Rens kyllingen og tør den godt, skær den ud i ensartede og ikke for store stykker .

Pil 2 fed hvidløg og skær dem i skiver.

Skær tomaterne i terninger.

Svits hvidløg, hakket peperoncino og rosmarinen i en stor pande i lidt olie, mas hvidløget og fjern de seje rester fra panden. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem på begge sider. Salt og hæld vinen over. Lad vinen dampe helt inde over højt blus og tilsæt derpå tomaterne.

Lad kyllingen stege videre under låg på svagt blus i ca. 20 minutter, tilføj evt. lidt vand, hvis sovsen koger for meget ind.

Buon Appetito!


I e-shoppen QualityWorld kan du finde spændende italienske vine og andre specialiteter, som kan genkalde stemningen fra Rom hjemme hos dig selv
Turforslag
Steder
Seværdigheder
Personer
Fotogalleri
Bykort
Bøger og links om Rom
Ordliste
Hovedside