ANNAS ROM GUIDE
Culinaria : Spise og drikke i Rom

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Til 6 personer skal du bruge:

12 små og meget tynde skiver kalvefilet * 12 skiver (Parma)skinke * 12 salvieblade * 60 gr. smør * salt * peber * evt. 1/2 glas tør hvidvin.

Bank kødstykkerne helt tynde og anbring et stykke skinke samt et salvieblad på hver. Hold det fast med en kødnål eller en cocktailpind af træ.

Smelt smørret i en stor pande og brun "saltimbocca'erne" deri på begge sider i få minutter for høj varme.

Smag til med salt og peber og tilsæt derpå vinen og lad den koge ind. Den samlede stegetid bør ikke overstige 5 minutter!

Server med stegeskyen.

Tips: Nogle bruger at mele kødsiden (den uden skinken) let inden stegningen, dette giver lidt "tættere" sauce.

Buon Appetito!


I e-shoppen QualityWorld kan du finde spændende italienske vine og andre specialiteter, som kan genkalde stemningen fra Rom hjemme hos dig selv
Turforslag
Steder
Seværdigheder
Personer
Fotogalleri
Bykort
Bøger og links om Rom
Ordliste
Hovedside