|
|
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
|
Til 6 personer skal du bruge: 12 små og meget tynde skiver kalvefilet * 12 skiver (Parma)skinke * 12 salvieblade * 60 gr. smør * salt * peber * evt. 1/2 glas tør hvidvin. Bank kødstykkerne helt tynde og anbring et stykke skinke samt et salvieblad på hver. Hold det fast med en kødnål eller en cocktailpind af træ. Smelt smørret i en stor pande og brun "saltimbocca'erne" deri på begge sider i få minutter for høj varme. Smag til med salt og peber og tilsæt derpå vinen og lad den koge ind. Den samlede stegetid bør ikke overstige 5 minutter! Server med stegeskyen. Tips: Nogle bruger at mele kødsiden (den uden skinken) let inden stegningen, dette giver lidt "tættere" sauce. Buon Appetito!
|
I e-shoppen QualityWorld kan du finde spændende italienske vine og andre specialiteter, som kan genkalde stemningen fra Rom hjemme hos dig selv |
|
|
|
|
|
|
|
|
|