ANNAS ROM GUIDE
Casa dei Cavalieri di Rodi
Casa dei Cavalieri di Rodi - kort fortalt:

På hjørnet af Piazza del Grillo og Via di Campo Carleo ligger det såkaldte "Casa dei Cavalieri di Rodi", direkte oversat: "Rhodos-Riddernes Hus", men det kaldes også Malteser-Ordenens Hus eller Johanniter-Ordenens Hus, da det ejes af Ordine Ospitaliero di San Giovanni di Gerusalemme.

Denne Orden slog sig i slutningen af det 12.århundrede ned i ruinerne af den nordøstlige store exedra på Augustus' Forum, hvor de byggede deres residens ovenpå de antikke bygningsdele, der lå i forbindelse med et endnu ældre romersk hus fra Sen-Republikkens tid, som havde overlevet Kejserens eksproprieringer, da det nye Forum skulle anlægges.

Casa dei Cavalieri di Rodi blev restaureret i 1950. Komplekset ejes i dag af Roms Kommune, som i 1946 overlod brugsretten til Sovrano Militare Ordine di Malta, som i nogle af de rum, der stammer fra det antikke romerske beboelseshus, har indrettet en ny lille kirke ved navn San Giovanni Battista. I nogle andre rum er museet Antiquarium del Foro di Augusto indrettet. Adgangen er fra Piazza del Grillo nr.1 og anmodning om besøg i de lukkede rum kan evt. aftales på fax nr. 06 67 10 42 91.

Foto fra Via di Campo Carleo
- se flere fotos -

- Mere om Casa dei Cavalieri di Rodi -

- En rundgang i Casa dei Cavalieri di Rodi -


Fotos af Casa dei Cavalieri di Rodi
Bøger og links om Casa dei Cavalieri di Rodi
Plan over området
Kort over området
Spise og bo i området
Tilbage til byturen
Andre turforslag
Årstal
Ordliste
Søg i Annas Rom Guide
Hovedside
cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d. 29.4.2006 og sidst opdateret d. 19.7.2007