ANNAS ROM GUIDE
Nyt fra Anna
Hvad der er undervejs i Annas Rom Guide netop nu!

d. 8. Maj 2018:

I forrige måned blev Annas Rom Guide beriget med sider, der dækkede områder på begge sider af den trafikerede boulevard Via Arenula, som via broen Ponte Garibaldi forbinder Trastevere med den tværgående Corso Vittorio Emanuele II.

I denne måned har jeg derfor forfattet den side om Via Arenula, som Guiden længe har manglet. Der er oplysninger om gaden og dens historie, samt en tur igennem den. Der er desuden kommet en side med lidt flere fotos fra gaden end dem, der er blevet plads til på selve siden om Via Arenula.

Mod nord ligger pladserne Largo Arenula og Largo Argentina, som tidligere er beskrevet, mens Corso Vittorio Emanuele II må vente lidt endnu.

Jeg har istedet arbejdet mig lidt videre mod vest og der er nu kommet sider til om Lungotevere dei Vallati og Via delle Zoccolette, ligesom Middelaldergaden Maior Arenulae har fået en kort omtale.

Af andre nye sider kan nævnes: en om Ponte Garibaldi samt en side om det store Justitsministerium, Palazzo del Ministero della Giustizia, som optager næsten hele den sydvestlige del af Via Arenula og en stor del af nordsiden af Via delle Zoccolette.

 


Mine tidligere nyhedsbreve kan ses på denne side.

Er du interesseret i at modtage et månedligt nyhedsbrev, når jeg opdaterer denne side, kan du tilmelde dig her.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv til mig her.

NB: hvis du ikke får svar fra mig i løbet af få dage, kan det være, at der er noget galt med din e-mail-adresse. I så fald beder jeg dig venligst genfremsende din e-mail-adresse skrevet i mail-teksten!

Turforslag
Steder
Seværdigheder
Personer
Fotogalleri
Bykort
Bøger og links om Rom
Ordliste
Søg i Annas Rom Guide
Hovedside
cop.Anne-Birgitte Larsson - sidst opdateret d. 8.5.2018